Showbiz

#mickey rourke #paparazzi #the wrestler

Mickey Rourke - scandal cu paparazzi

Mickey Rourke nu vrea sa renunte la atitudinea de “baiat rau” nici macar acum cand nu mai e la prima tinerete si nu mai are nimic de demonstrate. Duminica seara, el a fost urmarit de paparazzi in Los Angeles, intrigati de faptul ca starul era insotit de o domnisoara blonda, anunta revista People.

Pana la intrarea in club, actorul din The Wrestler a fost foarte calm si a raspuns intrebarilor paparazzilor. Totusi, cand a fost intrebat cine este partenera sa, Rourke a replicat nervos: "O buna prietena si atat! Sa-i spuneti poponarului care a scris mizerii in ziar ca o sa-i rup picioarele".

Mickey Rourke s-a referit probabil la zvonurile care circula mai nou prin diverse tabloide de peste ocean si care vorbesc despre o eventuala relatie intre actorul in varsta de 52 de ani si tanara Evan Rachel Wood, fosta iubita a rockerului Marilyn Manson .

Actorul american detine rolul principal in drama The Wrestler, prezentata in premiera la festivalul de la Cannes de anul acesta, iar prestatia sa din film il anunta ca pe unul dintre favoriti in cursa pentru un premiu Oscar in 2009.

Urmareste un clip video din filmul The Wrestler.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea