Showbiz

#mickey rourke #droguri #dependenta #biserica

Mickey Rourke a fost salvat de la moarte de un preot

Mickey Rourke , care s-a luptat cu dependenta de alcool si droguri, era pe punctul de a se sinucide, insa a primit ajutor din partea Bisericii Catolice, informeaza femalefirst.co.uk.

"Intr-o zi m-am uitat in oglinda si am vazut cum sunt in realitate si cum ma percep cei din jurul meu. M-am speriat de moarte de mine", a marturisit Mickey Rourke in cartea scrisa de Ingrid E. Newkirk.

"M-am intalnit cu un preot o perioada de timp. Era un om extraordinar care m-a oprit din nebunia mea. Mergeam in pivnita, imi turna un pahar de vin, fumam trabucuri si apoi ne rugam. Stiam ca am nevoie de un psihiatru , asa ca m-a fortat sa merg. A trebuit sa invat sa nu ma mai enervez, sa aflu de unde provine furia mea si sa nu imi mai distrug viata. Nu am lipsit de la nicio intalnire. Asta mi-a dat putere ", a mai declarat Mickey Rourke.

Mickey Rourke, in varsta de 57 de ani, spune ca problemele sale cu drogurile si alcoolul au fost generate de tatal sau vitreg. El mai spune ca temperamentul sau violent isi are sursa si in bataile pe care le incasa in adolescenta. Asa a ajuns sa se apuce si de box.

"Tatal meu viterg obisnuia sa ma bata mar, pentru ca asa vroia el. O batea si pe mama mea. Il uram de moarte pentru ca o ranea si pentru ca ii era frica de el. Multi ani de zile nu mi-am dorit decat sa ii platesc cu aceeasi moneda. Ca adult ma infierbantam repede si m-as fi batut cu oricine, oricand. Cred ca asta avea legatura cu copilaria mea. Consumam droguri si beam de stingeam. Eram furios, suparat si rusinat in acelasi timp", a mai spus Mickey Rourke.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea