Showbiz

#michelle rodriguez #vin diesel #fast and furious #actrita #scenarist #film #republica dominicana

Michelle Rodriguez renunta la actorie

Vedeta din Fast and Furious vrea sa renunte la actorie in favoarea carierei de scenarist , dar mai ales pentru ca nu mai gaseste aceasta meserie la fel de distractiva ca in “vremurile bune”, scrie femalefirst.co.uk.

Michelle Rodriguez
a declarat: “Caut sa ma descotorosesc de imaginea mea de actrita. Vreau sa trec in spatele camerei de filmat.”

“Eram prea ocupata cu distractia! Ma distram, eram o incapatanata, dar acum am crescut. Am trecut de adolescenta si am fost nevoita sa ma trezesc la realitate. Acum vreau sa scriu sau sa produc.”

Acum, Michelle scrie un scenariu despre viata fostului dictator al Republicii Dominicane - Rafael L. Trujillo.

Rodriguez a declarat pentru Dark Horizons: "In momentul de fata ma ocup de un proiect pe care l-am inceput in Republica Dominicana si care se numeste Tropic of Cancer. Filmul va prezenta viata a patru surori aflate sub dictatura lui Trujillo. Una dintre ele devine o martira, dupa ce incepe o revolutie impotriva acestuia.”

"Salma Hayek a facut, intr-adevar, un film despre acest subiect, dar eu vreau ca actiunea proiectului meu sa aiba loc Republica Dominicana .”

Urmareste trailerul filmului Fast and Furious 4, cu Vin Diesel si Michelle Rodriguez

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea