Showbiz

#new moon #beatles #john lennon #michael sheen

Michael Sheen vrea sa-l joace pe John Lennon

, seful clanului Volturi din New Moon , vrea sa joace rolul lui John Lennon intr-un film despre cea mai faimoasa formatie din istorie, The Beatles , scrie monstersandcritics.com.

Actorul britanic, care a interpretat deja o serie de personaje celebre, inclusiv pe fostul Premier al Marii Britanii, Tony Blair, marturiseste ca ar fi incantat sa-l joace pe Lennon intr-un film despre Beatles. In acelasi timp, este convins ca daca s-ar realiza o astfel de pelicula, ar primi rolul lui Paul McCartney si nu pe cel al lui Lennon.

“Mi-ar placea sa-l joc pe Lennon, dar probabil ca mi-ar da rolul lui McCartney”, a spus dezamagit actorul in varsta de 40 de ani.

Totusi, daca ar primi un asemenea rol, .

“L-am intalnit pe Paul in timpul unui zbor cu avionul . Stateam si ma gandeam ca nu pot duce la el sa-i zic ceva. In schimb, a venit el la mine si mi-a spus « Esti faimos, nu? Te-am vazut la tv», iar tot ce as fi putut sa-i raspund ar fi fost «Da, si eu te-am vazut la tv de cateva ori!», s-a confesat amuzat actorul pentru publicatia canadiana NOW.

Michael Sheen a devenit cunoscut pentru rolurile sale din The Queen si Frost/Nixon. Urmatorul film in care va putea fi vazut este The Twilight Saga: New Moon.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea