Showbiz

#jucarii #barbie #ken #michael keaton #toy story

Michael Keaton - vocea lui Ken in Toy Story 3

Zvonurile ca fostul actor din Batman, , va fi vocea iubitului lui Barbie, , in cea de-a treia parte a filmului au fost confirmate de regizorul Lee Unkrich, informeaza aceshowbiz.com.

mare. Asa ca trebuia sa il aducem in prim plan si pe iubitul ei, Ken ", a declarat regizorul.

"Astazi va anuntam ca Michael Keaton va fi vocea lui Ken. Michael a mai lucrat cu noi la Cars, unde vocea tipului rau. A fost o placere sa lucram cu el si l-am invitat si la Toy Story , sa ii dea viata lui Ken", a mai declarat Lee Unkrich.

Regizorul s-a amuzat pe seama actorului si a mai adaugat ca acesta s-a nascut sa fie vocea lui Ken. De asemenea, regizorul a mai completat si faptul ca pentru Ken acest film este debutul sau pe marele ecrane.

Toy Story 3 urmareste ultimele aventuri ale jucariilor dupa ce sunt abandonate intr-o cresa. Reprezentantul Pixar, John Lassater a spus ca aceasta pelicula va fi diferita de celelalte parti, va prezenta mai multe aventuri si va fi mult mai emotionala.

Pe langa Michael Keaton, din distributie mai fac parte Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Wallace Shawn, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger si Jodi Benson. Filmul este asteptat pe marile ecrane pe 18 iunie 2010.

Urmareste trailerul filmului Toy Story 2:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea