Showbiz

#pop #michael jackson #muzica #mostenire #post-mortem #piesa #copii #moarte

Michael Jackson va lansa melodii post-mortem

Michael Jackson s-a pus pe treaba si lucreaza la mostenirea sa...o colectie de piese noi noute programate sa apara dupa moartea lui, potrivit Agerpres.

In acest mod vrea artistul sa le asigure celor 3 copii ai sai o mostenire substantiala. Tocmai de aceea in aceasta perioada, regele pop lucreaza din greu in studio de inregistrari la compozitiile ce vor aparea post-mortem .

”Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei”, a declarat Ian Halperin, biograful neoficial al cantaretului.

Si se pare ca Michael Jackson nu se opreste aici din activitatile sale profesionale. In aceasta saptamana, artistul merge la Londra pentru a face „un anunt special” cu privire la un posibil mini- turneu de revenire , conform Reuters.

AEG Live, organizator de evenimente muzicale , a precizat ca pe 5 martie va avea loc o conferinta de presa la complexul O2 din Londra, in cadrul careia Michael Jackson va face marele anunt.

Nu este prima data cand se aud zvonuri de revenire a marelui artist pe scena. Pana acum insa niciunul nu a fost confirmat. Relatarea celor de la AEG Live a alimentat din nou sperantele fanilor lui Michael.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea