Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson si-a exclus tatal din testament

Joe Jackson , tatal lui Michael Jackson, a fost exlcus din ultimul testament al megastarului. Dezvaluirea a fost facuta de ziarul Wall Street Journal, care mai scrie ca respectivul act ar putea fi trimis maine la Curtea Superioara din Los Angeles.

In testamentul, intocmit in 2002 de avocatul John Branca, se arata ca megastarul lasa averea mamei sale, celor 3 copii si unei fundatii de caritate. Joe Jackson nu apare pe nicaieri.

Branca si producatorul John Mclain, un prieten apropiat al cantaretului, au fost numiti executorii testamentari. Avocatul a lucrat pentru Michael intre 1980 si 2006 si a fost reangajat de acesta cu o saptamana inainte de a muri .

Se pare ca Michael Jackson nu a fost in relatii prea bune cu tatal sau. Printr-un e-mail, avocatul parintilor megastarului a precizat ca nici el si nici parintii starului nu au habar de existenta unui astfel de testament. "Noua nu ne-a fost prezentat niciun testament", scrie avocatul L Londell McMillan, care a fost candva si reprezentantul legal al lui Michael. "Vom analiza actul atunci cand il vom vedea", a concluzionat acesta.

Wall Street Journal mai scrie ca averea megastarului, care insumeaza 50% din actiunile companiei Sony/ATV Music Publishing, ar putea acoperi aproape jumatate dintre datoriile acestuia, estimate la 500 de milioane de dolari. In acelasi ziar se mai preconizeaza ca problemele finaciare ale marelui artist vor scoate la suprafata o serie de controverse.

Michael Jackson - Bad

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea