Showbiz

#top billboard 200 #numarul 1 #this is it #album #michael jackson #alte-genuri #pop

Michael Jackson pune stapanire si pe top Bilboard 200

Albumul “This Is It” al lui Michael Jackson a intrat direct pe prima pozitie in top billboard 200 din SUA, informeaza Billboard .com. Discul, a carei lansare a avut loc pe 26 octombrie , s-a vandut pana acum in 373.000 de exemplare.

Este cel de-al saselea album al lui Michael care ajunge number one . Si albumul “History”, lansat de vedeta pop in 1995, a debutat la acea vreme direct pe locul intai in cadrul aceluiasi clasament, in numai o sapatamana de la lansare discul vanzandu-se in 391.000 de unitati.

Michael Jackson este de asemenea lider si in box ofiice-ul american cu filmul documentar This Is It, pelicula ce infatiseaza imagini cu repetitiile pe care le-a sustinut pentru seria de concerte de la Londra.
 
Filmul, a carui premiera a coincis cu lansarea albumului cu acelasi nume, a avut incasari de 32 de milioane de dolari numai in Statele Unite. La nivel mondial, in cinci zile de la lansare documentarul a strans 101 milioane de dolari.
 
Urmareste trailerul documentarului muzical This Is It:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea