Showbiz

#copii #debbie rowe #michael jackson

Michael Jackson nu este tatal biologic al copiilor sai

Debbie Rowe , fosta sotie a lui Michael Jackson sustine ca megastarul nu era tatal biologic al copiilor, informeaza Daily Mail.

Fosta sotie a lui Michael Jackson face dezvaluiri socante. Ea sustine ca a fost inseminata artificial, iar donatorul a ramas anonim. Cei doi copii ai sai, Prince Michael Jackson Jr. si Paris Michael Katherine Jackson nu sunt copiii naturali ai lui Michael Jackson.

"Michael era divortat, foarte singur si isi dorea foarte mult copii. Eu am fos cea care s-a oferit sa faca copii cu el. Asta fost darul meu pentru el. Am vrut sa il vad fericit. Insa nu el a fost tatal natural, dar am acceptat sa ii dau lui copiii. Stiu ca nu ii voi mai vedea vreodata", a declarat Debbie Rowe.

"Dupa cea de-a doua sarcina am avut probleme si nu mai puteam face copii vreodata. Michael nu a vrut sa mai auda de mine si mi-a luat copiii. Totul a fost semnat si nu a vrut sa se stie mai multe", a continuat Debbie.

Debbie a mai dezvaluit ca desi Michael a murit, ea nu isi doreste custodia celor doi copii. "Stiu ca nu ii voi vedea niciodata. Nu am fost o mama buna. Nu imi doresc acesti copii in viata mea. Animalele sunt copiii mei acum", a mai adaugat femeia.

Debbie Rowe lucra ca receptionista la o clinica de dermatologie din Beverly Hills atunci cand l-a cunoscut pe Michael Jackson. Acesta venea regulat la tratamente pentru piele. Cei doi au devenit din ce in ce mai apropiati, iar in noiembrie 1996 s-au casatorit, la numai cateva luni dupa divortul de lisa marie presley. Michael si Debbie s-au despartit in octombrie 1999.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea