Showbiz

#pop #michael jackson #pamela anderson #cuplu #relatie #monden

Michael Jackson nu e iubit de Pamela Anderson

Ravnita Pamela Anderson infirma zvonurile care tot circula prin presa, conform carora, aceasta ar avea o relatie cu Michael Jackson.

„El vrea doar sa apar intr-un videoclip”, a marturist Pamela Anderson referitor la intalnirile recente pe care actrita le-a avut cu regele pop, Michael Jackson .

„Viata mea e asa de interesanta. Viata mea este ciudata... Am o multime de prieteni interesanti”, a dezvaluit Pamela in cadrul show-ului Ellen Degeneres , in care a fost invitata.

Michel Jackson este considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori.

Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records , printre care si cel pentru  „Thriller”, desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes , a facut din artistul pop o parte din cultura populara de mai bine de 4 decade.

Luna aceasta Michael Jackson a implinit varsta de 50 ani, ocazie pe care, starul pop a preferat s-o celebreze in familie, alaturi de copiii sai.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea