Showbiz

#antibiotice #tratament #letal #stafilococ auriu #mrsa #monden #boala de piele #michael jackson #pop

Michael Jackson, mancat de o bacterie

S-a descoperit ca regele muzicii pop, Michael Jackson, sufera de o afectiune a pielii care ii pune viata in pericol. Conform telegraph.co.uk, este posibil ca artistul sa fie infectat cu stafilococul auriu rezistent la orice fel de antibiotice sau antiseptice, bacterie care ii mananca pielea.

Momentan se incearca tot felul de tratamente, Michael Jackson fiind tratat cu mai multe feluri de antibiotice, prin intermediul unei sonde intravenoase intr -o clinica din Beverly Hills, conform Askmen.com.

Michael Jackson sufera de o infectie cu stafilococul auriu [...] Boala este de tipul MRSA [...] rezistenta la antibioticele conventionale”, a explicat o sursa citata de presa internationala.

Se pare ca artistul s-a pricopsit cu MRSA in urma unei operatii la nas pe care a avut-o anul trecut. Aceasta bacterie rezista la antiseptice si alte dezinfectante si se manifesta in mod special la persoanele cu diverse corpuri straine in organism, precum protezele sau transplanturile. Transmiterea acestuia se poate face de la pacient la pacient sau prin intermediul unor obiecte cum ar fi lenjerie, prosoape sau haine.

MRSA este o boala letala, numai in Marea Britanie, anual, mor 2.000 de pacienti din aceasta cauza, desi unii experti spun ca numarul real este de 5.000.

In cazul lui Michael, infectia s-a intins deja pe toata fata si pe maini, paparazzi surprinzand cateva instantanee cu artistul, inainte de tratament. Avea ochelari mari negri, fata acoperita cu o masca chirurgicala si parul ascuns sub o casca de spital.

Daca aceasta boala nu este oprita, in timp, regele muzicii pop va avea goluri in piele si va fi obligat sa faca operatii de reconstruire a pielii.

Pana nu demult, Michael Jackson sustinea ca sufera de o afectiune, „ vitiligo ” ( boala de piele caracterizata prin aparitia de pete si puncte albe) si ca acesta ar fi motivul pentru care pielea lui si-a pierdut pigmentul natural.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea