Showbiz

#pop #michael jackson #muzica

Michael Jackson lupta impotriva testosteronului

Unul dintre fostii medici ai lui Michael Jackson i-a prescris acestuia pilule impotriva testosteronului deoarece era ingijorat din cauza atitudinii pe care megastarul o avea fata de copii, anunta presa americana.

Alimorad Farshchian a fost alaturi de Michael Jackson in perioada 2002- 2003 si i-a sugerat megastarului sa nu mai ingurgiteze cantitatea enorma de medicamente pe care acesta o folosea. In acelasi timp, i-a prescris Depo Provera, niste pilule care scad testosteronul la barbati.

Se pare ca doctorul a fost uimit de atitudinea prea "afectuoasaā€¯ pe care Michael Jackson o afisa fata de baietii care vizitau proprietatea sa Neverland .

Farshchian l-a cunoscut pentru prima data pe artist in 2001 atunci cand l-a tratat din cauza ca isi rupsese piciorul. De asemenea, doctorul a fost alaturi de megastar la Berlin in momentul in care acesta l-a scos pe Blanket pe geamul balconului camerei de hotel unde se cazase.

Farshchian a mai declarat prin intermediul purtatorului sau de cuvant ca l-a sfatuit pe Michael Jackson sa renunte la Demerol . Exista chiar si o scrisoare a doctorului catre Michael, prin care acesta incerca sa il convinga sa inlocuiasca Demerolul cu un alt medicament.

Michael Jackson- Jam Bucharest 1992

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea