Showbiz

#michael jackson #inmormantare #forest lawn

Michael Jackson - inmormantat la Forest Lawn

Michael Jackson va fi in sfarsit inmormantat , dupa sase saptamani de la moartea sa, informeaza femalefirst.co.uk.

Membrii familiei Jackson au hotarat sa il inmormanteze pe regele muzicii pop in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles si au completat deja toate documentele pentru ca oficialitatile sa se ocupe cat mai curand de acest lucru.

Aceasta decizie vine in ciuda declaratiilor pe care fratele lui Michael Jackson, Jermaine, le-a facut recent. El isi dorea ca trupul neinsufletit al fratelui sau sa isi gaseasca odihna la ferma Neverland din California.

Mama megastarului nu a fost insa de acord cu propunerea lui Jermaine si a insistat ca Michael nu si-a mai dorit sa se reintoarca la Neverland dupa procesrul de molestare din 2005.

"Familia Jackson a semnat deja toate documentele pentru ca Michael sa fie inmormantat la Forest Lawn. Este un cimitir faimos si multe celebritati au fost inmormantate aici", a declarat o sursa.

"Pentru o vreme, se parea ca Neverland ar fi fost locul de veci al lui Michael. Familia insa s-a razgandit si Forest Lawn este acum locul unde Michael Jackson va fi inmormantat", a mai precizat sursa.

Michael Jackson - Bad

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea