Showbiz

#michael jackson #inmormantare #creier #analize #teste

Michael Jackson - inmormantat fara creier

Michael Jackson va fi inmormantat saptamana aceasta fara creier care a fost retinut de medicii legisti pentru a efectua teste neuropatologice care ar putea oferi informatii despre cauza mortii megastarului, informeaza mirror.co.uk.

In timp ce familia lui Michael Jackson se pregateste intens pentru funerariile acestuia, medicii legisti au retinut creierul megastarului pentru teste suplimentare care vor dezvalui mai multe despre cauza mortii sale. Familia Jackson urmeaza sa primeasca creierul inapoi peste trei saptamani. Deocamdata medicii nu au inceput testele. Ei trebuie sa astepte cel putin doua saptamani de la deces, timp in care creierul este pregatit pentru analiza.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie in locuinta sa din Beverly Hills. Cauza decesului a fost un atac de cord , dupa o supradoza de medicamente . Surse din interiroul spitalului au declarat ca medicii au retinut creierul megastarului inainte ca trupul sa fie inapoiat familiei.

Analizele neuropatologice vor indica abuzurile din trecut de alcool sau medicamente, dar si posibilele supradoze. Creierul poate arata si alte boli de care Michael Jackson ar fi putut suferi. Sursele au mai declarat ca aceasta investigatie este singura care poate dezvalui adevaratele cauze ale decesului megastarului.

Familia lui Michael Jackson putea sa astepte pana la finalizarea analizelor si sa inmormanteze creierul alaturi de restul corpului, insa au ales ca il inmormanteze fara creier. In aceast situatie, laboratoarele medicale vor arde creierul dupa finalizarea analizelor sau, daca familia doreste, va fi depus alaturi de corp.

"Depine de familie. Ei decid daca il inmormanteaza acum pe Michael Jackson sau daca vor astepta si creierul. Este insa ceva neobisnuit ca un corp sa ramana neinmormantat pe o perioada mai mare de dou saptamani"
, a declarat medicul Cyril Wecht.

Corpul lui Michael Jackson a fost inapoiat familiei imediat dupa prima autopsie. Medicul Cyril Wecht a mai adaugat ca analizele pe creier nu puteau fi facute in timpul autopsiei.

"Nu poate fi supus testelor atunci cand este inca in corp. Creierul este astfel indepartat si analizat separat. Creierul este apoi pastrat intr-un lichid special si la o temperatura de 4 grade Celsius."

"Lumea nu realizeaza ce organ sensibil si moale este creierul. Pentru a efectua diverse teste pe el, acesta trebuie sa se intareasca. Pentru a se intari trebuie sa asteptam cel putin 10 zile", a mai adaugat medicul Cyril Wecht.

Cyril Wecht, care nu a fost implicat in autopsia lui Michael Jackson, a studiat numeroase cazuri celebre, printre care moartea lui John F. Kennedy , Elvis Presley sau Anna Nicole Smith.

"In Los Angeles exista un neuropatolog care va studia creierul lui Michael Jackson. Creierul va fi sectionat in protiuni mici si studiat la microscop. Toata aceasta analiza dureaza 17-18 zile"
, a mai adaugat medicul.

Autopsia creierului lui Michael Jackson va arata daca aceasta avea droguri sau medicamente in corp, la momentul decesului. Michael Jackson urma tratamente cu medicamente extrem de periculoase. Printre acestea se numara Demerol si Oxycontin, pentru dureri, si Diprivan, pentru insomnii. 

Michael Jackson - You are not alone:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea