Showbiz

#pop #michael jackson #sanatate #boala

Michael Jackson, in stare grava

 
Starea de sanatate a lui Michael Jackson se inrautateste pe zi ce trece. Ian Halperin, autorul biografiei vedetei a confirmat ca Michael sufera de o boala genetica foarte rara, care se manifesta prin lipsa unei glicoproteine, Alpha 1 Anti-trypsina, şi s-ar putea sa se ajunga la un transplant de plamani .

“Are nevoie urgent de un transplant de plamani, dar ar putea fi prea slabit ca sa-i faca fata... Dar sangararile [gastro-intestinale] sunt cele mai grave. L-ar putea omori”, a afirmat Ian Halperin pentru revista Touch.

Halperin a adaugat ca in prezent ca vedeta intampina mari dificultati in vorbire si aproape ca nu mai vede cu ochiul stang.

Jermaine Jackson , unul dintre fratii lui Michael, a declarat postului TV Fox News: ”Nu o duce prea bine acum. Nu e un moment favorabil”.

Deocamdata purtatorul de cuvant al lui Michael Jackson a refuzat sa faca vreun comentariu referitor la starea de sanatate a starului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea