Showbiz

#pop #expozitie #obiecte #michael jackson

Michael Jackson - expozitie de 250 de obiecte la Londra

O colectie de 250 de obiecte care au apartinut lui Michael Jackson urmeaza sa fie expusa incepand de azi la O2 Arena din Londra, sala in care artistul trebuia sa sustina cele 50 de concerte din turneul de revenire “This Is It”, informeaza entertainmentwise.com.

Expozitia va fi deschisa timp de trei luni, urmand sa se mute in alte doua orase din Europa, ale caror nume inca nu au fost date publicitatii.

"Nu mai avem concertul, nu mai avem omul, insa avem mostenirea lui si acesta este lucrul pe care il celebram", a declarat Robert Santelli, curatorul expozitiei.

Costum Michael Jackson
Cu aceasta ocazie publicul va putea sa vada obiecte provenind din ferma Neverland din California, manusa alba cu paiete purtata pentru prima data in 1983, automobilul Rolls Royce Phantom cu care Michael obisnuia sa se plimbe in Los Angeles alaturi de actrita Elisabeth Taylor.
 
De asemenea, vor fi expuse costumele pe care Michael trebuia sa le poarte in turneul This Is It. Cu doar doua saptamani inainte ca seria concertelor sa inceapa, Michael Jackson a incetat din viata in urma unei supradoze de medicamente.

Inaugurarea expozitiei de la O2 Arena coincide cu lansarea pe marile ecrane a peliculei This Is It, film documentar ce contine repetitiile lui Michael Jackson pentru turneul cu acelasi nume.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului This Is It:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea