Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson era deja mort la sosirea ambulantei

Chiar si dupa o luna de la moartea megastarului, noi dezvaluiri privind decesul acestuia continua sa tina prima pagina a tabloidelor din intreaga lume. Ultima stire? Michael Jackson era deja mort cand a venit ambulanta , potrivit antena3.ro.

Conform spuselor paramedicilor chemati la casa megastarului, in momentul sosirii lor, Michael Jackson era deja mort. Mai mult decat atat, se pare ca acestia nici nu si-au dat seama de la bun inceput ca cel pe care incearca sa-l resusciteze este insusi Regele Pop .

Pentru a se scuza intr-un fel, cei de pe ambulanta au declarat ca artistul arata ca un barbat foarte batran si bonlav si ca le-a fost foarte greu sa asocieze imaginea firava a acestuia cu imaginea faimosului Michael Jackson.

Informatiile oficiale ale politiei din Los Angeles au aratat ca Michael era mort in momentul in care a ajuns ambulanta la fata locului. Insa, medicul personal al starului, Conrad Murray , nu i-a lasat pe paramedici sa declare moartea megastarului la fata locului si a insistat ca acesta sa fie dus la spital.

Conrad Murray este acum suspectat de omucidere , mai ales ca in casa megastarului s-a descoperit un depozit secret de medicamente, printre care si anestezicul foarte puternic Propofol. Este insa paradoxal faptul ca, doctorul insusi le-a aratat politistilor depozitul, acestia nereusind sa-l gaseasca.

O alta ancheta in cazul mortii lui Michael Jackson a fost deschisa de politia din Los Angeles, cu privire la certificatul de deces al acestuia, care a fost consultat, ilegal, de persoane ce nu aveau acest drept.

Nici dezvaluirile din timpul vietii lui Michael Jackson nu prisosesc. Consilierul financiar al acestuia a declarat ca Michael adunase un fond secret de 5 milioane si jumatate de dolari pentru a-si cumpara „casa visurilor sale” in Las Vegas. Nimeni in afara de megastar si consilierul financiar nu stiau de existenta acestuia. Banii se pare ca ar fi provenit din drepturile de autor restante.

Michael Jackson History (III)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea