Showbiz

#pop #monden #michael jackson #pui #fast-food

Michael Jackson crede in puiul organic

Michael Jackson este un fan inrait al puiului fara pielita. Starul este un impatimit al fast-food-urilor si este de parere ca daca inlaturi pielita de pe pui elimi toate substantele nenaturale.

Un bun prieten de-al vedetei, pe numele sau David Gest , este insa ingrjorat de concluziile la care a ajuns starul pop: “Il stiu pe Michael de 40 de ani! Chiar crede ca daca inlaturi pielea de pe pui, acesta devine organic. Ma disteaza cumplit cand il aud!”

Daca stam sa ne luam dupa sfatul megastarului, nu vom mai dori sa mancam fast-food niciodata in viata noastra, ca nu de alta dar am ajunge sa ne curatam...frumos!

Michael Jackson este considerat regele muzicii pop, unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori.

Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records , printre care si cel pentru „Thriller”, desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes , a facut din artistul pop o parte din cultura populara de mai bine de 4 decade.

Luna aceasta Michael Jackson a implinit varsta de 50 ani, moment pe care starul pop a preferat sa-l celebreze in familie, alaturi de copiii sai.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea