Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Michael Jackson - condus pe ultimul drum

Michael Jackson , Regele Popului va fi inmormantat astazi, 7 iulie 2009, la ora locala 8.00 (18:00 – ora Romaniei), la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private, anunta Mediafax.

La ora 10:00, zeci de personalitati din show-biz se vor aduna pentru a interpreta cele mai indragite piese ale cantaretului, printre acestia numarandu-se Justin Timberlake, Stevie Wonder, Diana Ross, Usher, Lionel Ritchie, Brooke Shields, Martin Luther King III si multi altii.

Ceremonia de omagiere a starului se va desfasura in incinta Staples Center din Los Angeles, cladirea in care Michael Jackson a repetat pentru ultima data si va fi retransmisa in direct pe un ecran imens in sala vecina a Nokia Theatre pentru 6500 de fani. Evenimentul din Staples Center se va desfasura in fata a 11.000 de fani alesi prin tragere la sorti . Insa, totii cei care l-au iubit pe Michael Jackson pot participa la ceremonie, aceasta fiind transmisa live prin internet si pe toate posturile de televiziune.

Se asteapta ca audienta tv sa depaseasca toate recordurile, atinga 1 miliard de spectatori si telespectatori, depasind funeralile lui Elvis Presley sau printesa Diana . Cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului, au tinut sa inlocuiasca celebrul covor rosu al celebritatiilor, cu unul negru, in semn de respect.

Familia lui Michael Jackson se pare ca nu a cazut de acord in ceea ce priveste ceremonia starului, dezvalui Tohme Tohme, managerul neoficial al lui Michael, citat de „Mail on Sunday”. Si asta pentru ca fratii si tatal starului au dorit ca aceasta sa beneficieze de un altar pe domeniul Neverland si de o ceremonie de inmormantare in cadrul careia trupul neinsufletit al regelui pop sa poata fi vazut si insotit de un cortegiu pe strazi. Mama si surorile lui Michael s-au opus insa acestei ideii.

Prin presa internationala se mai vehiculeaza ca Michael Jackson va fi inmormantat fara creier si asta pentru ca medicii legisti au tinut sa supuna creierul acestuia unor teste pentru a putea depista abuzurile de alcool, medicamente si droguri. Ceea ce era de asteptat, avand in vedere ca moartea artistului a fost pusa inca de la inceput sub semnul intrebarii.
 
De altfel, ultima stire care circula prin presa ar fi aceea conform careia Michael Jackson ar fi murit din cauza stresului. Stres provacat de datoriile imense pe care starul le avea. Prietenul si antrenorul lui Michael, Lou Ferrigno, citat de The Telegraph, sustine ca Michael Jackson avea datorii de 400 milioane de dolari si ca Regele Pop nu parea sa aibe probleme cu sanatatea. „Facea foarte mult stretching, iar cand ai mari dureri nu poti face asta. Cand l-am vazut arata fantastic“

Numele de Regele Pop va fi o insusire asociata cu Michael Jackson si atat, tinand cont de faptul ca starul a vandut 750 milioane de albume si a pus bazele videoclipului modern. „Michael Jackson nu este singurul rege al popului, este ultimul rege al popului”, a subliniat autor-compozitorul Nick Currie pentru AFP.

Michael Jackson - Remember the time

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea