Showbiz

#pretentie #turneu #muzica #copii #cor #bizar #michael jackson #pop

Michael Jackson cere sa i se aduca copii pe scena

Michael Jackson vrea sa introduca in cadrul turneului sau, „This Is It”, un cor de copii care sa cunoasca limbajul semnelor, anunta mirror.co.uk.

Bizara dorinta a cantaretului a fost transmisa prin e-mail. Pe aceasta cale de comunicare, regele muzicii pop le-a mai cerut organizatorilor evenimentului ca respectivul asamblu muzical sa fie compus dintr-un numar egal de copii din rase diferite – albi, negri, asiatici , metisi cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani.

Casting-urile pentru micuti vor avea loc saptamana viitoare la Londra. Potrivit unor surse apropiate organizatoriilor, cerintele lui Michael au produs un adevarat „ cosmar logistic” si asta pentru ca timpul alocat gasirii copiiilor perfecti pentru megastar este unul relativ scurt.

Publicatia Mirror a mai transmis si ca artistul doreste 6 tobosari, care sa nu fie asa orisicum, ci fara barba. Acestia trebuie sa fie tineri, de etnii diferite si proaspat rasi.

In categoria cererilor cel putin ciudate mai intra si recenta dorinta a megastarului, aceea ca resedinta Foxbury Manor, unde va locui pe perioada concertelor, sa fie o copie fidela a fostului sau domeniu Neverland .

Michael Jackson - Jam Bucharest 1992

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea