Showbiz

#pop #monden #michael jackson #clona 3d

Michael Jackson avea o clona digitala 3D

Scanarile tridimensionale ale lui Michael Jackson ar putea fi folosite pentru realizarea a noi videoclipuri, jocuri sau chiar filme, informeaza digitalspy.co.uk.

Michael Jackson a participat in 1996 la mai multe sedinte de scanare tridimensionala, astfel incat o"clona robotizata" virtuala sa poata fi produsa.

Scanarile sunt detinute de un om de afaceri american care a incercat sa le vanda contra sumei de un milion de lire sterline. 

"Datele sunt in arhivele noastre inca de cand s-au facut scanarile. Lucrul bun legat de aceste date este faptul ca Michael a fost imortalizat la varsta de 37 de ani, inainte ca nasul sau sa fie distrus si pe vreme cand era in floarea varstei", a declarat acesta pentru ziarul britanic Daily Telegraph.

In alta ordine de idei, This Is It , documentarul muzical ce infatiseaza ultimele repetitii ale lui Michael Jackson inainte de inceperea turneului cu acelasi nume, a reusit sa stranga la nivel mondial incasari de peste 200 de milioane de dolari.

Urmareste mai jos trailerul documentarului This Is It:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea