Showbiz

#pop #lansare #album nou #michael jackson

Michael Jackson - album nou in luna noiembrie

Un nou album Michael Jackson , ce va contine 10 piese nelansate pana acum, urmeaza sa apara in luna noiembrie a acestui an, anunta rollingstone.com.

Cel care se va ocupa de acest material discografic este Rodney Jerkins, cel care a produs discul “ Invincible ”, lansat de Michael Jackson in 2001.

Pe langa piesele care vor incluse pe acest nou disc, The King Of Pop a mai lasat mostenire peste 100 de melodii, majoritatea inregistrate in anii ’80.

Frank DiLeo, managerul lui Michael, a confirmat pentru rollingstone.com ca unele piese sunt colaborari cu artisti ca Akon, Will.i.am sau Ne-Yo.

Discul programat sa apara in toamna lui 2010 este primul dintr-o serie de 10 albume, care vor fi lansate in urmatorii sapte ani.

Pentru aceste 10 discuri precum si pentru alte produse asociate numelui Michael Jackson, sony music a semnat un contract in valoare de 250 de milioane de dolari cu mostenitorii megastarului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea