Showbiz

#twitter #google #staples center #michael jackson #inmormantare #comemorare #ceremonie #internet #trafic #monden #pop

Michael Jackson a pus Google-ul pe butuci

Ceremonia de adio de la Staples Center  organizata in memoria lui Michael Jackson a dat batai de cap internautilor.
 
In timpul ceremoniei de ieri, care a durat aproape o ora si jumatate, traficul pe Internet a crescut cu 33 de procente. Din cauza numarului mare de accesari, motorul de cautare Google nu mai functiona, acelasi lucru intamplandu-se si cu reteaua de social networking Twitter. Majoritatea site-urile de stiri s-au confruntat cu probleme, userii constatand cu tristete cat de greu se incarca paginile accesate.

In ceea ce priveste Facebook, cea mai mare retea de socializare de pe mapamond, aproape un milion de useri au postat in jur de 800.000 de update-uri  si 500.000 de comentarii legate de ceremonia de comemorare a lui Michael Jackson.

CNN estimeaza ca streamingul video de la Staples Center a fost accesat de 9,7 milioane de ori, clasandu-se totusi dupa streamingul video din ianuarie 2009, cu ocazia investirii in functie a presedintelui american Barrack Obama .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea