Showbiz

#michael jackson #mesaje #medicamente #dependenta

Michael Jackson a lasat mesaje ciudate pe oglinda din baie

Inainte cu cateva ore de a deceda, Michael Jackson a lasat cateva mesaje bizare pe oglinda din baie. Specialistii spun ca aceastea arata starea mentala a megastarului inainte ca medicamentele sa il omoare , informeaza newsoftheworld.co.uk.

Mesajele au fost facute publice recent si arata incercarile disperate ale lui Michael de a se concentra asupra concertelor de la Londra. Potrivit specialistilor, mesajele lasate de cantaret sunt asemanatoare celor promovate la intalnirile dependentilor anonimi.

Apropiatii megastarului sunt insa de parere ca acesta incerca sa fie cat mai optimist si sa mearga cu placere la repetitiile din ultima saptamana de viata.

"Mesajele lui Michael arata ca a vrut sa aiba o gandire pozitiva pana la sfarsit, insa putem vedea si ca starea sa psihica nu era stabila in incercarea sa de a ramane integru pana la sfarsit", a declarat un apropiat al megastarului.

Mesajul numarul unu: "Sunt recunoscator ca sunt un magnet pentru miracole".

Prietenii apropiati cred ca megastarul incerca prin felul asta sa ceara ajutor in lupta sa cu dependenta de medicamente. Specialistii spun insa ca astfel de mesaje sunt foarte des folosite la intalnirile dependentilor anonimi, pentru a le ridica moralul pacientilor si pentru a-si redobandi increderea de sine.

Mesajul numarul doi: "Iubire, niciodata violenta. Adu-ti aminte de promisiunea unui viitor frumos."

"Cred ca acest mesaj arata cat de optimist a fost Michael pana la sfarsit. Era o persoana extraodinara si vedea numai lucrurile bune din oameni", a spus un apropiat al lui Michael.

Specialistii au interpretat insa altfel: "Acest mesaj despre un viitor mai bun este chiar trist, pentru ca arata ca Michael isi dorea o viata fericita, pe care nu o avea in prezent".

Mesajul numarul trei: "Canta we are the world in timpul concertului".

Acest mesaj face referire la una dintre melodiile sale de succes pe care vroia sa le interpreteze in timpul concertelor de la Londra.

Mesajul numarul patru: "Suna-l pe Temperton".

Acest mesaj face referire la compozitorul si producatorul Rod Temperton, care a scris mai multe piese pentru Michael Jackson, printre care Thriller si Rock With You.

Specialistii spun ca ultimele mesaje arata starea psihica a cantaretului care avea nevoie in permanenta sa i se reaminteasca de lucrurile pe care trebuie sa le faca.

"Este foarte ingrijorator faptul ca Michael a trebuit sa isi noteze ca trebuie sa participe la repetitiile pentru turneul sau. Medicamentele pe care le lua au avut un impact major asupra memoriei si a mintii sale", au declarat specialistii.

Michael Jackson - We are the world

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea