Showbiz

#michael jackson #pop #muzica #homosexual

Michael Jackson a fost homosexual

Michael Jackson avea inclinatii homosexuale si iesea deghizat in femeie, conform unei carti biografice, informeaza The Sun.

Michael Jackson a avut iubiti homosexuali si, uneori, se deghiza in femeie cu scopul de a se intalni cu acestia in camere de motel. Se pare ca Regele Pop a fost indragostit de un muncitor in constructii pe jumatate asiatic si ar fi mai avut o aventura cu un ospatar de la Hollywood, anunta situl Antenei 3.

"Pratic toata lumea" din anturajul lui Michael stia ca artistul este homosexual, sustine Ian Halperin care a realizat o biografiei a cantaretului.

"El isi parasea rar locuinta, dar cand o facea, potrivit unui din cei mai apropriati confidenti ai lui Jackson, o facea pentru a-si intalni iubitul la un motel. Michael parasea casa deghizat, adesea imbracat in femeie si mergea intr-un motel rau famat din Vegas. Michael era falit. El se chinuia sa isi hraneasca copiii. Era tot ce isi putea permite", pretinde scriitorul.

In cartea Fara masca: Anii finali ai lui Michael Jackson este descrisa relatia lui Jackson cu un muncitor in varsta de aproximativ 20 de ani, precum si relatia cu un actor in devenire, care lucra ca ospatar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea