Showbiz

#pop #religie #islamism #michael jackson

Michael Jackson a devenit musulman

 
Starul Michael Jackson, care a fost crescut in religia Martorilor lui Iehiva, a ales sa se converteasca la islamism. Ceremonia a avut loc in casa unui prieten din Los Angeles, in perioada in care Michael inregistra un album.

Vedeta pop nu si-a schimbat numai religia ci si numele. Astfel, artistul se va numi de acum incolo Mikaeel.

"Mikaeel este numele unui inger al lui Allah", a declarat Michael. Motivul pentru care doreste sa faca aceasta schimbare este ideea "de om mai bun" pe care a tot primit-o din partea altor musulmani .

Michael Jackson va depune marturie , saptamana viitoare, in persoana, inaintea Curtii Supreme de la Londra, intr-un proces in care este acuzat de un print din Bahrein ca nu a onorat un contract de 7 milioane de dolari.

Seicul Abdulla bin Hamad Al Khalifa, al doilea fiu al regelui din Bahrein, a cerut justitiei britanice rambursarea sumei de 7 milioane de dolari, pe care afirma ca i-a platit cantaretului, ca avans. Conform avocatului printului, Bankim Thanki, cantaretul s-a angajat prin contract sa inregistreze discuri, sa scrie o autobiografie sis a joace intr-o comedie muzicala.

Michael Jackson, sustinut financiar de catre seic din 2005, neaga existenta unui asemenea acord si afirma ca banii au fost un cadou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea