Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson a compus hitul "Billie Jean" in 3 minute

Michael Jackson a compus celebrul hit „ Billie Jean ” in doar 3 minute, informeaza pr-inside.com.

Era pe la inceputul anilor `80. Regele Pop calatorea cu masina impreuna cu fratii sai cand i-a venit ideea de a scrie un cantec despre o fana care il asteapta in fata usii, acasa.

Cand a scos caietul de notite si un pix si s-a apucat sa asterne versurile, a realizat ca in 3 minute a terminat cantecul. „Cea mai rapida piesa pe care a scris-o vreodata a fost Billie Jean. A spus ca versurile pur si simplu veneau de la sine intr-un ritm fulgerator”.

In alta ordine de idei, prin presa se zvoneste ca Michael Jackson ar fi fost deja mort cand a venit ambulanta si ca motivul decesului ar fi fost administrarea de Propofol (un anestezic foarte puternic) de catre medicul acestuia, Conrad Murray . Acum, doctorul este anchetat pentru omucidere .

Nici dezvaluirile din timpul vietii lui Michael Jackson nu prisosesc. Consilierul financiar al acestuia a declarat ca Michael adunase un fond secret de 5 milioane si jumatate de dolari pentru a-si cumpara „casa visurilor sale” in Las Vegas.

Nimeni in afara de megastar si consilierul financiar nu stiau de existenta acestuia. Banii se pare ca ar fi provenit din drepturile de autor restante.

Michael Jackson - Billie Jean

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea