Showbiz

#gay #michael jackson #monden #pop

Michael Jackson a avut o relatie gay inainte de moarte?

Michael Jackson ar fi avut in ultimele luni de viata o relatie amoroasa cu un barbat, scrie contactmusic.com.

Jason Pfeiffer, asistentul lui Arnold class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ klein " title="klein">klein " title="klein">Klein , dermatologul lui Michael, sustine ca a inceput o legatura “pasionala si sexuala” cu vedeta in 2008. Cei doi s-au cunoscut la biroul lui Arnold Klein.

Jason a declarat despre emisiunea TV americana “Extra” ca au discutat despre problemele lor din adolescenta: “Stateam acolo si am inceput amandoi sa plangem, m-am ridicat si am mers langa el si i-am spus: ‘O sa fie ok, Michael!'”. Jason relateaza cum s-au imbratisat si cum a simtit ca imbratisarea a semnificat ceva mai mult. El spune ca dupa cateva luni Michael nutrea sentimente pentru el.

“Banuiesc ca era probabil bisexual. Stiu ca ne-am iubit reciproc, stiu ca mi-a spus asta tot timpul. Stiu ca a fost probabil sufletul meu pereche”, a adaugat Jason Pfeiffer.

Relatia a fost confirmata se pare si de doctorul Arnold Klein.

Nu este pentru prima oara cand se banuieste ca Michael Jackson ar fi avut relatii homosexuale. Ian Halperin, biograful sau neoficial, a afirmat ca in cursul cercetarilor sale a descoperit doi dintre iubitii lui Michael: unul era chelner la Hollywood, iar celalalt actor in curs de afirmare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea