Showbiz

#michael douglas #cancer #catherine-zeta jones

Michael Douglas, afectat vizibil de lupta cu cancerul

Diagnosticat cu cancer la gat in stadiu avansat, Michael Douglas (66 ani), urmeaza tratamentul precris de doctori si spera la o recuperare completa.

Medicii i-au comunicat lui Douglas diagnosticul in luna august si actorul, casatorit cu Catherine Zeta Jones (40 ani), a inceput tratamentul imediat.

Sotia actorului a renuntat, in urma cu cateva zile, la planurile de a urmari competitia de golf Ryder Cup, la care ea si Douglas asistau anual.

"Rezista foarte, foarte bine si toata lumea este foarte incantata de progrese. Doctorii sunt foarte multumiti si tocmai incheie opt saptamani istovitoare de tratament", a declarat Catherine Zeta Jones, citata de Realitatea.net.

Actorul, prezent pe marile ecrane in filmul Wall Street 2 ,  a fost fotografiat de curand ducandu-si fiica la scoala in New York.

Michael Douglas a marturisit ca le-a spus copiilor sai de boala imediat dupa ce a primit tratamentul si cei doi, Dylan (10 ani) si Carys (7 ani), l-au insotit la spital pentru administrarea tratamentului.

Danny DeVito, prieten bun cu Douglas, a ridicat premiul Golden Icon in numele acestuia, in cadrul unei ceremonii la Zurich.

"Michael este foarte puternic. Se insanatoseste cu fiecare film pe care il face. De aceea ii tot spun sa lucreze cat mai mult", a declarat DeVito, care a jucat impreuna cu Michael Douglas in filmele "Idila pentru o piatra pretioasa", "Giuvaerul Nilului" si "Razboiul familiei Rose".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea