Showbiz

#colaborare #piesa #album #pop #lady gaga #michael bolton

Michael Bolton - in duet cu Lady GaGa

Piesa "Murder My Heart" este cea mai noua melodie a lui Michael Bolton care apare alaturi de Lady Gaga , informeaza aceshowbiz.com.

Noul cantec al lui Michael Bolton se afla deja pe internet. Pentru aceasta piesa, cantaretul a colaborat cu mai tanara siĀ  controversata Lady Gaga.

Murder My Heart va face parte de pe cel mai nou album al lui Bolton, One World, One Love.

Intrebat despre cum a ajuns sa colaboreze cu Lady GaGa, Michael Bolton a spus ca managerul sau i-a adus la cunostinta faptul ca aceasta isi dorea sa colaboreze cu el.

"Eram intr-o pauza, cand managerul meu mi-a propus sa colaborez cu o artista tanara pe nume Lady GaGa. Nu mai auzisem de ea, insa managerul meu era innebunit dupa ea si mi-a spus ca Lady GaGa isi doreste sa colaboreze cu mine", a declarat Bolton.

"Cand am intalnit-o pe Lady Gaga am realizat nu numai ca este un viitor superstar, dar si ca energia ei te molipseste, este ca un drog . Mi-a adus aminte de Madonna, in perioada ei de inceput", a mai completat Michael Bolton.

Michael Bolton & Lady GaGa - Murder My Heart

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea