Showbiz

#sala palatului #bucuresti #28 iunie 2009 #concert #emotii #michael bolton #pop

Michael Bolton evita sa manance inaintea concertelor

A mai ramas mai putin de o luna pana la concertul pe care-l va sustine Michael Bolton la Sala Palatului din Bucuresti.
 
Starul american marturiseste ca experienta sa de pana acum nu l-a “vindecat” totusi de emotiile pe care le simte inaintea fiecarui spectacol si ca inca mai  are acei " fluturasi in stomac". "Se intampla acest lucru pentru ca imi asum o responsabilitate imensa. Sunt un tip perfectionist. Inaintea  fiecarui concert verific cu atentie sunetul  pentru a reda piesele asa cum au fost inregistrate in studio." , a declarat Bolton.
 
Concertul sau din 28 iunie de la Bucuresti se anunta a fi exploziv, Michael Bolton promitand un recital de inalta calitate. Responsabil din fire si lipsit de superstitii , solistul se va abtine de la anumite lucruri pentru ca nu cumva sa pericliteze in vreun fel buna desfasurare a reprezentatiei. 
 
“Desi sunt vegetarian , nu obisnuiesc sa mananc inainte de concert, pentru ca digestia multor mancaruri ma poate darama. De asemenea, pentru ca trebuie sa fiu calm si sa am mintea limpede, evit sa port conversatii emotionale cu persoanele din jurul meu.”,  a declarat cantaretul.
 
Pentru pentru show-ul de la Bucuresti au fost puse  in vanzare urmatoarele categorii de bilete: categoria I -  350 RON, categoria a II-a -  250 RON, categoria a III-a -150 RON si100 RON.
 
Urmareste videoclipul piesei"How Am I Supposed to Live Without You" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea