Showbiz

#monden #despartire #nicollette sheridan #michael bolton #pop

Michael Bolton a pus punct relatiei cu Nicollette Sheridan

 
, cel ale carui balade au incalzit sufletele a mii de fane, a decis sa puna punct relatiei sale cu actrita Nicollette Sheridan , conform revistei People.

Michael si Nicollette au trait prima poveste de dragoste intre 1992-1997. Acestia s-au despartit pentru o perioada, dar neputand sta mult unul departe de celalalt, au reinnodat relatia in 2005. Cei 2 erau chiar hotarati sa isi uneasca destinele, anuntand in martie 2006 ca planuiesc nunta. Lucrurile n-au stat insa asa, acestia anuntand in 2008 ca se despart.

Separarea celor 2 a fost confirmata oficial 

Nicole Perna, purtatorul de cuvant al lui a confirmat separarea celor 2 vedete: „Nicollette Sheridan si Michael Bolton s-au despartit in mod amiabil”. Aceasta a tinut chiar sa precizeze ca „ei v-ar fi recunoscatori daca le-ati respecta intimitatea privitor subiect".

Michael Bolton este un artist american recunoscut pentru baladele sale. De-a lungul carierei, Bolton a vandut peste 53 de milioane de albume, a ajuns cu 8 LP-uri in „Top Ten”, a avut 2 single-uri Number One in topurile Billboard si a fost premiat atat de American Music Awards cat si de Grammy Awards. Anul trecut, Michael Bolton ne-a vizitat tara, sustinand pe 7 iulie 2007, un mega-concert la Brasov.

Nicollette Sheridan este o actrita recunoscuta, care poate fi urmarita in sitcomul „ Desperate Housewives ”, pelicula care se bucura de un succes imens in S.U.A.

Urmareste o inregistrare din timpul concertului sustinut de Michael Bolton in 2007 la Brasov 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea