Showbiz

#megan fox #michael bay #transformers

Michael Bay o pune la ingrasat pe Megan Fox

Cea mai sexy femeie din lume, actrita Megan Fox , are probleme... de greutate cu regizorul Michael Bay . Acesta i-a spus sa puna cateva kilograme pe ea pentru continuarea SF-ului Transformers , pentru ca este mult prea slaba.

Megan Fox a fost votata recent cea mai frumoasa femeie din lume de cititorii revistei FHM , dar se pare ca acest lucru nu a contat pentru Bay, care i-a ordonat sa puna rapid cinci kilograme inainte de inceperea filmarilor la Transformers, la sfarsitul acestei veri.

"Am slabit ca mult in ultima vreme si sunt prea osoasa, dar mi s-a spus sa ma ingras cu cinci kilograme pentru Transformers, pentru ca regizorului Michael Bay nu-i plac fetele prea slabe", a spus actrita de 22 de ani.

Fox a luat sfatul in serios si s-a pus pe mancat. "Mananc prajitura de ciocolata in fiecare seara inainte de culcare. Daca mananc tarziu, ma ingras mai repede, asa ca iau cina la 10 seara", a mai adaugat actrita.

Trailer Transformers




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea