Showbiz

#megan fox #michael bay #transformers 3

Michael Bay nu vrea s-o omoare pe Megan Fox in Transformers 3

Dupa ce a devenit o certitudine ca Megan Fox va reveni in rolul Mikaelei Banes si in Transformers 3 , au existat zvonuri ca personajul care a facut-o celebra va muri in primele cadre ale noului film. Dar, intr-un interviu acordat publicatiei USA Today, regizorul francizei, Michael Bay , a negat speculatiile, relateaza aceshowbiz.com.

Bay nu numai ca respinge zvonurile, dar a confirmat ca Megan Fox va avea un rol mult mai important in Transformers 3. “Va avea un rol foarte important in Transformers 3”, a spus regizorul despre actrita care l-a asemanat cu Hitler cu ceva timp in urma.

Intrebat daca intentioneaza s-o omoare pe Fox in noul film, Michael Bay, care momentan lucreaza la scenariu, a raspuns: “Nu, nu, nu. Nici vorba de asa ceva”. Se pare ca, pana la urma, regizorul nu-i poarta pica frumoasei Fox, chiar daca actrita nu gandeste intotdeauna inainte de a deschide gura.

Si Shia LaBeouf va reveni in Transformers 3, tot in rolul lui Sam Witwicky. Noul Film... continua aventurile din Revenge of the Fallen si va fi produs de Michael Bay si Steven Spielberg, care intentioneaza sa-l lanseze in iulie 2011.

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea