Showbiz

#rock #concert #metallica #romania #2010

Metallica din nou la Bucuresti?

Legendara trupa Metallica ar putea canta din nou la Bucuresti, in cadrul festivalului Sonisphere, programat sa se desfasoare in perioada 25-27 iunie 2010.

Romania va fi inclusa pentru prima oara in seria festivalurilor Sonisphere, festivaluri care se vor mai desfasura in Spania, Suedia , Finlanda, Marea Britanie, Polonia, Elvetia, Republica Ceha , Bulgaria, Grecia si Turcia.

Judecand dupa capetele de afis ale editiei programate in Polonia (16 iunie 2010), romanii au sanse mari sa-i revada pe cei de la Metallica plus nume precum Slayer sau Anthrax, formatii care nu au concertat pana acum in Romania.

Deocadamta site-ul oficial al festivalului nu ofera date despre line-up-ul editiei romanesti a acestui eveniment muzical si nici detalii despre bilete.

Daca Metallica isi confirma prezenta la Bucuresti, acesta ar fi al treilea concert pe care grupul il sustine in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea