Showbiz

#meryl streep #jeff bridges #probleme #cuplu

Meryl Streep si Jeff Bridges au probleme in cuplu

Meryl Streep si Jeff Bridges , castigatori ai premiului Oscar, vor fi sot si sotie intr-un nou film, Great Hope Springs, anunta totalfilm.com.

Streep si Bridges vor intra in pielea unui cuplu casatorit de 30 de ani care apeleaza la un consilier marital si un weekend departe de stresul cotidian pentru a decide soarta mariajului lor.

Un alt actor recompensat cu Oscar, Philip Seymour Hoffman, s-a aratat interesat de noul film, insa deocamdata nu se stie ce rol ii va reveni in Great Hope Springs.

Desi filmul nu are inca atasat un regizor, scenariul se afla deja in lucru si este scris de Vanessa Taylor (Everwood, Alias). Se pare ca Great Hope Springs va fi asemanator, speram ca doar ca idee, comediei Couples Retreat cu Vince Vaughn .

Pe Meryl Streep ati vazut-o recent in comedia romantica It’s Complicated, in timp ce Jeff Bridges a jucat in drama Crazy Heart (pentru care a si primit un premiu Oscar) si comedia The Men Who Stare at Goats.

Trailer The Men Who Stare at Goats:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea