Showbiz

#meryl streep #doamna de fier #margaret thatcher

Meryl Streep - o doamna de fier in rolul lui Margaret Thatcher

Meryl Streep este foarte aproape de un alt rol de Oscar. Veterana actrita se afla in negocieri pentru a o intruchipa pe celebra “ Doamna de fier ”, Margaret Thatcher, fost Prim- ministru britanic , anunta The Hollywood Reporter.

Filmul biografic se va numai Thatcher, iar Jim Broadbent ar urma sa joace rolul sotului lui margaret thatcher, Denis. Regia ii apartine Phyllidei Lloyd cu care Meryl Streep a mai colaborat la musical-ul Mamma Mia!. Scenariul a fost scris in colaborare de producatorul Damien Jones si scenaristul Brian Fillis.

Actiunea acestui film este plasata in 1982 si urmareste incercarea lui Thatcher de a-si salva cariera in cele 17 zile care au precedat izbucnirea razboiului din Insulele Falkland. Cele 2 luni si jumatate de conflict au reprezentat un punct de cotitura pentru Margaret Thatcher, care, dupa victorie, a obtinut un al doilea mandat de Prim-ministru.

Daca Meryl Streep va semna pentru acest rol, Thatcher va fi cel mai important personaj din viata reala jucat de actrita. Streep are la activ doua statuete Oscar si alte 16 nominalizari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea