Showbiz

#meryl streep #mamma mia #abba

Meryl Streep - in spandex pentru Mamma Mia!

Meryl Streep a trecut prin multe pentru noul sau film, comedia muzicala Mamma Mia , dar proba costumului de spandex s-a dovedit cea mai grea.

Actrita, in varsta de 59 de ani, a spus amuzata ca a fost nevoie de sapte colegi de platou pentru a putea intra in costumul alb si mulat in secventa in care trebuie sa cante hit-ul ABBA, Super Trouper. "Purtarea salopetei timp de 4 luni cat au durat filmarile a fost o grea incercare pentru mine, dar proba pantofilor cu talpa inalta si a costumului stramt de spandex a fost pur si simplu dureroasa! A fost nevoie de sapte oameni sa ma ajute sa incap in el. Oricum, a fost o experienta distractiva", a spus Streep.

"Am beneficiat de o libertate de expresie pe care, in mod normal, actritele de varsta mea nu o au. M-am simtit excelent in pielea unui personaj care canta, danseaza si trece printr-o paleta variata de emotii", a mai adaugat actrita.

Mamma Mia! spune povestea unei viitoare mirese care incearca sa-si gaseasca tatal ajutandu-se de hit-urile faimoasei trupe ABBA. In ajunul nuntii ei, Sophie (Amanda Seyfried) vine acasa cu trei barbati , Sam, Bill si Harry, cu care mama ei, Donna (Meryl Streep), a avut aventuri in urma cu douazeci de ani, in timpul unei vacante in Grecia. Filmul va avea premiera in Romania la inceputul lunii septembrie.

Trailer Mamma Mia!



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea