Showbiz

#oscar #nominalizari #doubt #actrita #meryl streep

Meryl Streep ii intimideaza pe actorii tineri

Veterana actrita Meryl Streep spune ca toti actorii tineri care joaca alaturi se intimideaza in prezenta ei. “Tinerii actori sau actrite se intimideaza cand lucreaza cu mine, dar apoi vin momente cand eu imi uit replicile, mi se intampla des, iar ei rasufla usurati”, a declarat actrita intr-un interviu acordat revistei Psychologies .

Streep este actrita cu cele mai multe nominalizari din istoria Oscarurilor, nu mai putin de 15, cea mai recenta fiind cea de anul acesta pentru rolul din drama Doubt. “Am fost nominalizata la Oscar de 15 ori si am castigat de 2 ori, dar inca am impresia ca toate acestea i se intampla altcuiva si nu mie”, a mai spus actrita.

“Este minunat cand oamenii spun lucruri frumoase despre mine, dar vorbele lor imi creeaza o imagine pe care trebuie s-o inlatur atunci cand ajung pe un platou de filmare ”, a adaugat artista.

Meryl Streep a castigat doua premii Oscar pentru drama Kramer Vs. Kramer/Kramer contra Kramer si Sophie’s Choice/Alegerea Sophiei. Anul acesta a pierdut insa in fata mai tinerei Kate Winslet (The Reader).

Urmareste trailerul filmului Doubt pentru care Meryl Streep a primit a-15-a nominalizare la Oscar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea