Showbiz

#jandarmi #bataie #dj project #dance

Membrii trupei DJ Project, batuti de jandarmi

Gino Manzotti si Maxx, doi dintre membrii grupului DJ Project, au fost batuti sambata seara de sase jandarmi, imediat dupa terminarea concertului pe care l-au sustinut la Chitila , scrie editia electronica a ziarului Ring.

„Au terminat concertul, iar Gino si Maxx au vrut sa plece cu masina in care se aflau sculele. Giulia se afla in alta masina. Portarul cred ca era putin beat si nu voia sa-i lase sa plece. Atunci au venit vreo sase jandarmi si au inceput sa le aplice o «corectie» fizica lui Gino si lui Maxx. Ei n-au facut nimic. Nu mi se pare normal ca un jandarm sa bata un om neinarmat, cand, de fapt, ar trebuie sa protejeze. Cred ca jandarmii se plictiseau si aveau chef sa bata pe cineva”, a declarat impresarul trupei, Emil Burloi.

Impresarul a mai povestit ca deocamdata membrii trupei nu au depus o plangere la politie, din cauza lipsei de timp: „N-au facut nicio reclamatie pentru ca a doua zi aveau concert la Oradea. Nu aveau timp sa stea pe la politie, apoi sa mearga sa-si scoata certificat medico-legal . Gino are o lovitura la cap , una la brat, iar ranile sunt destul de vizibile. A mers asa, cu vanataile, la concert”.

Citeste si

Giulia Anghelescu este noua voce a trupei DJ Project 

"Nu" - prima piesa DJ Project in formula noua (audio)

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea