Showbiz

#cinema #film #melanie griffith #antonio banderas

Melanie Griffith merge la dezintoxicare

Actrita Melanie Griffith a ales sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare din statul american Utah , la cererea sotului sau, Antonio Banderas , informeaza accesshollywood.com.

Momentan, Melanie Griffith se afla sub observatie la clinica Cirque Lodge din Utah, locul unde a urmat un tratament de dezintoxicare si actrita Lindsay Lohan.

"Se afla acolo pentru a-si reafirma angajamentul de a se mentine sanatoasa. Aceasta actiune este parte dintr-un plan de rutina pus la punct de ea si de doctorii ei in urma cu mai multi ani", a precizat purtatorul de cuvant al actritei.

Motivul pentru care Melanie Griffith a apelat la ajutor specializat nu este cunoscut, cert este ca "sotul i-a cerut sa urmeze un tratament de dezintoxicare", a adaugat sursa citata.

In urma cu noua ani, vedeta a mai necesitat ajutor de specialitate din cauza unei dependente de analgezice .

Melanie Griffith si Antonio Banderas sunt casatoriti din 1996. Cei doi au impreuna o fiica, Stella del Carmen, in varsta de 12 ani.

Urmareste trailerul filmului Shade:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea