Showbiz

#mel gibson #oscar #film #cinema

Mel Gibson va avea un copil

Iubita actorului australian , Mel Gibson , este insarcinata, informeaza thesun.co.uk.

Oksana Grigorieva , in varsta de 39 de ani asteapta un copil de la Mel Gibson. Actorul australian si-a anuntat, luna trecuta, intentia de a divorta de actuala sa sotie cu care are a avut un mariaj pe parcursul ultimilor 28 de ani.

Mel Gibson, in varsta de 53 de ani, mai are sapte cu copii dintre care numai unul este minor. Sotia sa, Robyn Gibson a anuntat ca este de acord sa imparta custodia acestuia cu vedeta din The Patriot.

Averea actorului este estimata la 900 de milioane de dolari, insa Gibson are toate sansele sa ramana numai cu jumatate din aceasta suma in momentul in care sentinta de divort va fi pronuntata.

Mel Gibson este faimos pentru rolurile din filme precum Conspiracy Theory sau The Million Dollar Hotel. Actorul a fost distins cu premiul Oscar in 1995 pentru regia peliculei Braveheart - Inima neinfricata care, in acelasi an, a primit si Oscarul pentru "cel mai bun film".

Urmareste trailerul filmului The Patriot .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea