Showbiz

#malibu #accident #maserati #mel gibson

Mel Gibson - si-a facut praf Maserati-ul intr-un accident in Malibu

2010 nu este un an bun pentru Mel Gibson. Dupa mega-scandalul in care a fost tarat de fosta sa iubita care il acuza de agresiune fizica, actorul australian a fost implicat duminica, 15 august, si intr-un accident de masina in Malibu, scrie Reuters.

Gibson isi conducea automobilul Maserati cand, din cause necunoscute, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de unul din dealurile care margineau soseaua.

Actorul, care era singur in masina, a scapat fara sa fie macar ranit, iar politia a declarat ca Mel nu avea alcool sau droguri in sange, acesta fiind cooperant in timpul cercetarilor. Probabil este inca bantuit de scandalul si inregistrarile fostei sale iubite. Cert este ca automobilul de lux a iesit cam sifonat din confruntarea cu decorul californian, iar Gibson a sunat un prieten sa-l ia cu masina si sa-l duca acasa.

Nimic nu pare sa-i mearga bine lui Gibson dupa separarea cu muzica de Oksana Grigorieva . Recent actorul si regizorul din Braveheart a fost refuzat si de Leonardo DiCaprio.

Leo se aratase foarte interesat de filmul cu vikingi pe care Gibson il planuieste, dar scandalul Grigorieva i-a taiat cheful starului din Titanic de a mai lucra cu Mel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea