Showbiz

#mel gibson #angajat #iubita #noul film

Mel Gibson si-a angajat iubita in noul sau film

Mel Gibson ne ofera cea mai evidenta dovada de nepotism hollywoodian. Actorul si-a angajat iubita sa-i compuna coloana sonora a noului sau film, scrie aceshowbiz.com.

Stiind ca iubita sa, rusoaica oksana grigorieva, este o muziciana “excelenta”, Gibson a angajat-o pentru a-i compune coloana sonora a peliculei cu vikingi la care lucreaza. Actorul si regizorul australian regizeaza un film epic despre invadarea Angliei de catre vikingi in secolul 9 si vrea o muzica pe masura productiei.

Anuntul ca Grigorieva este compozitoarea aleasa de Gibson pentru acest proiect, a fost facut chiar de vedeta din Braveheart, in cadrul unui interviu exclusiv pentru emisiunea de stiri Extra, difuzata pe un post american. “Este o muziciana desavarsita, canta la instrumente ca si cum ar avea trei maini”, a spus Gibson mandru de mama fiicei sale de cateva luni.

Mel Gibson si Oksana Grigorieva formeaza un cuplu de un an de zile si au aparut pentru prima data in public la premiera filmului X-Men Origins: Wolverine in aprilie 2009. Intre timp, Gibson a divortat de sotia sa, Robyn, iar in octombrie anul trecut a devenit tata pentru a opta oara, Grigorieva dand nastere unei fetite.

Gibson poate fi vazut cin cinematografele din Romania in thriller-ul de actiune Edge of Darkness. Urmareste trailerul filmului: 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea