Showbiz

Mel Gibson revine pe marile ecrane

Mel Gibson va juca rolul principal in thriller-ul edge of darkness, acesta fiind prima sa aparitie pe marile ecrane dupa o pauza de sase ani. Ultimele pelicule in care a jucat starul australian au fost SF-ul Signs si drama de razboi, We Were Soldiers, in 2002.

Noul proiect cinematografic al lui Gibson este o adaptare a unei mini-serii de televiziune, iar regia va fi semnata de Martin Campbell, dupa un scenariu de William Monahan . Campbell a regizat in urma cu 2 ani, cel de-al 21 lea film din seria James Bond, Casino Royale, iar Monahan a scris scenariul filmului The Departed, pentru care a si fost recompensat in 2007, cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat .

Mel Gibson va juca in Edge of Darkness rolul unui politist a carui fiica activista, este ucisa, iar el porneste o investigatie proprie, pentru a desconspira sistemul corupt care a cauzat moartea acesteia. Filmarile ar putea incepe in august 2008 la Boston.

Gibson s-a concentrate in ultimii ani pe cariera sa regizorala, starnind nenumarate controverse cu filme precum The Passion of Christ sau Apocalypto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea