Showbiz

#cold warrior #spion #rol #mel gibson

Mel Gibson revine cu un rol de spion in "Cold Warrior"

Mel Gibson revine pe ecrane dupa o pauza de sapte ani si pare hotarat sa ramana, cel putin pentru o vreme, la rolurile de actiune care i-au adus celebritatea. Dupa thriller-ul edge of darkness care are premiera in SUA chiar astazi, actorul australian va fi protagonistul filmului Cold Warrior , informeaza Variety.

Pelicula este un thriller de spionaj, iar regia poarta semnatura lui Shane Black, scenaristul seriei Lethal Weapon. Acesta a mai regizat in 2005 pelicula Kiss Kiss Bang Bang.

Cold Warrior spune povestea unui fost spion (Mel Gibson) din timpul Razboiului rece care este reactivat pentru a se confrunta cu o amenintare terorista venita din Rusia. El va fi ajutat de un agent mai tanar. Scenariul ii apartine lui Charles Mondry.  

Mel Gibson este foarte ocupat cu relansarea carierei sale actoricesti. Recent a incheiat filmarile la comedia neagra The Beaver, regizata de Jodie Foster, si se pregateste sa filmeze in Mexic pentru thriller-ul how i spent my summer vacation.

Urmareste trailerul filmului Edge of Darkness:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea