Showbiz

Mel Gibson patimeste dupa filmul despre Iisus

Mel Gibson continua sa patimeasca de pe urma fimului biografic despre viata lui Iisus. Dupa ce a fost dat in judecata de co- scenaristul peliculei, care sustine ca nu a fost remunerat corect, acum regizorul si actorul australian este acuzat ca vrea sa ascunda informatiile financiare ale blockbusterului de ochii lumii, si mai ales ai presei.

Benedict Fitzgerald a sustinut in procesul intentat lui Gibson in februarie ca nu a fost informat corect asupra bugetului filmului. Fitzgerald a declarat ca , de 5-7 milioane de dolari, iar el acceptat, in consecinta, un salariu foarte mic in comparatie cu munca depusa la productia filmului. Co-scenaristul mai pretinde ca adevaratul buget al flmului se ridica la 25- 50 milioane de dolari , el cerand despagubiri.

Mai nou, avocatii lui Mel Gibson si ai companiei sale de productie au cerut curtii sa sigileze registrele financiare ale filmului si sa nu permita accesul la dosare decat avocatilor lui Fitzgerald. Informatiile financiare fac referire la incasarile pe care le-a obtinut pelicula Patimile lui Iisus in America si la nivel international, la costurile de productie si cele de distributie.

In proces, Gibson este acuzat de frauda, incalcarea termenilor contractuali, imbogatire nejustificata si daca va pierde va fi obligat sa plateasca daune importante.

Controversata pelicula Patimile lui Iisus, cu James Caviezel, Monica Bellucci si Maia Morgenstern in rolurile principale, a fost lansata in 2003 si a facut repede inconjurul lumii , devenind un blockbuster ce i-a rotunjit conturile regizorului Mel Gibson.

Trailer Patimile lui Iisus


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea