Showbiz

#film #actor #mel gibson #injuratura #tv

Mel Gibson l-a facut dobitoc pe un realizator TV

Mel Gibson nu stie sa aiba rabdare atunci cand vorbeste la TV. Cel mai bun exemplu este recentul incident din timpul unei emisiuni TV din SUA.
 
”, insa a trebuit sa faca fata si unor “lovituri sub centura” date de realizatorul emisiunii.
 
Acesta i-a pus cateva intrebari pe langa subiect, amintind si de scandalurile din trecut ce l-au avut in centrul atentiei pe Gibson: acuzatiile de antisemitism , problemele cu alcoolul, etc.
 
In prima faza, Gibson a raspuns calm, recunoscandu-si pacatele, insa precizand ca nu are rost sa mai fie readuse in atentia publicului. I-a dat insa lovitura de gratie prezentatorului enervant exact la finalul interviului, cand a exclamat: “Dobitocule!”.
 
Gibson a ajuns cu campania de promovare a lui " Edge of Darkness " si la un show radio cu specific latino-american. Dupa ce i-au fost testate cunostintele de limba spaniola , Mel Gibson a trebuit sa schimbe in direct scutecele unui bebelus.
 
Mel Gibson a devenit in toamna anului trecut tatic, iubita sa, Oksana Grigorieva , aducand pe lume o fetita, pe care au botezat-o Lucia.
 
Urmareste mai jos inregistrarea interviului acordat de Mel Gibson postului TV american:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea