Showbiz

#actor #mel gibson #bataie #oksana grigorieva

Mel Gibson i-a scos dintii fostei iubite

La cateva luni dupa despartirea lui Mel Gibson de iubita sa, Oksana Grigorieva, apar in presa si detaliile separarii celor doi. Actorul si-ar fi lovit iubita in ianuarie anul acesta, scotandu-i chiar cativa dinti, scrie tmz.com.

Grigorieva a inaintat un ordin de restrictive impotriva lui Mel Gibson pe motiv ca acesta este “extrem de violent”. “Avocatii lui Mel vor sa tina secret unele detalii intr-o incercare disperata de a-i proteja reputatia”, a spus o sursa pentru site-ul TMZ.

“In timpul unui acces de furie, Oksana a incercat sa protejeze copilul, iar Mel a lovit-o in fata de doua ori, i-a spart dintii si i-a produs o contuzie ”, a adaugat sursa. “Oksana a incercat sa nu-i afecteze reputatia, desi se temea de abuzurile lui fizice si verbale. Iar acum regreta ca l-a crezut Mel cand acesta i-a promis ca va apela la ajutor calificat pentru a-si controla accesele de furie”, a mai spus sursa citata.

Avocatul Oksanei a precizat: “Faptele, asa cum s-au petrecut ele, vor fi expuse in fata unui tribunal. Oksana va respecta decizia tribunalului.” In replica, Mel Gibson a cerut si el un ordin de restrictie impotriva fostei sale iubite.

Actorul australian a divortat in martie 2009 de sotia sa Robyn Moore dupa o casnicie de 30 de ani. O luna mai tarziu, Gibson a aparut in public alaturi de Grigorieva. Cei doi au impreuna o fetita , Lucia, in varsta de 7 luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea