Showbiz

#mel gibson #fosta #iubita #batuta

Mel Gibson catre fosta iubita: "Meritai sa fii batuta"

Mel Gibson este obisnuit cu scandalurile pe care singur le creeaza, insa de data aceasta bataia aplicata fostei iubite, Oksana Grigorieva, s-ar putea sa-l coste pe nelinistitul star mai mult decat imaginea personala.

Grigorieva a inregistrat pe ascuns conflictele verbale avute cu Gibson inainte ca acesta s-o bata si chiar dupa ce a primit cativa pumni de la actor in timp ce o tinea in brate pe Lucia, fetita de lor de sapte luni.

Intr-o astfel de inregistrare, cei de la RadarOnline sustin ca Oksana poate fi auzita spunandu-i lui Mel: “Ce fel de om e acela care loveste o femeie cu un copil in brate direct in fata? Ce fel de om e?”, iar vedeta din Braveheart ii raspunde: “O meritai cu varf si-ndesat!”

Mel Gibson este acuzat de Grigorieva de agresiune fizica si verbala, dupa ce actorul a lovit-o de mai multe ori cu pumnii in fata si i-a scos doi dinti, adresandu-i injurii rasiste. Femeia a cerut si un ordin de restrictie impotriva actorului.

Gibson si echipa sa de avocati incearca acum sa opreasca printr-un ordin judecatoresc publicarea in presa atat a inregistrarilor, cat si a fotografiilor care arata ranile pe care le-a provocat Oksanei.

Actorul australian a divortat de Robyn Moore cu care are sapte copii in martie 2009, dupa 28 de ani de casnicie. O luna mai tarziu s-a afisat in public cu oksana grigorieva cu care avea deja o relatie de ceva vreme. Cei doi au devenit parintii unei fetite in octombrie anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea